30.10.2020. Zagreb

VAŽNO - refundacija članarina!

Poštovane članice,

S obzirom na donaciju sredstava Središnjeg državnog ureda za šport (sada Ministarstvo turizma i sporta) za Hrvatski streljački savez, Izvršni odbor HSS-a donio je odluku o načinima pomoći članicama od kojih je jedan refundacija članarina članicama HSS-a koje imaju mandate.

Ovime vas obavještavamo da sukladno uvjetima za isplatu doniranih sredstava od strane Središnjeg državnog ureda za šport (MINTS), članice koje žele dobiti isplaćenu članarinu MORAJU u 2020. godini imati registrirane strijelce koji su nastupali ili će u 2020. godini nastupiti na barem jednom natjecanju državnog ranga.

Molimo članice koje nisu imale natjecatelje od početka 2020. godine, a nisu se još registrirali za sezonu 2020/2021, da isto učine u što kraćem roku te nastupe na jednom od natjecanja državnog ranga do kraja godine kako bi ostvarili pravo na refundaciju članarina za 2020. godinu.

Stručna služba će sa refundacijama krenuti od idućeg tjedna, prvo članicama koje ispunjavaju gore navedene uvjete. Unaprijed zahvaljujemo i za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

Stručna služba