12.02.2021. Zagreb

Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama i preporukama radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 - na snazi od 15.02.2021.!!! ()

Poštovane članice,

Obavještavamo vas da je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 12. veljače 2021. godine donio Odluku o 4. izmjeni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, a kojom se trajanje mjera produžuje do 28. veljače 2021. godine.

Zabrana se i dalje odnosi na treninge i natjecanja u zatvorenim prostorima (osim za sportaše I do VI kategorije prema HOO) te za sportaše po posebno odobrenom popisu od strane MINTS-a, no dozvoljeno je održavanje istih u balonu.

I dalje se mogu trenirati discipline na otvorenom bez obzira na kategorizaciju (LETEĆE METE, MALI I VELIKI KALIBAR TE SAMOSTREL FIELD).

Napominjemo kako je prilikom svih aktivnosti obvezno poštivanje svih odredaba iz navedene Odluke te poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Stručna služba

Dokumenti uz članak: